Wethouder Splinter gaf afgelopen voorjaar het startschot voor BeestenBende
Wethouder Splinter gaf afgelopen voorjaar het startschot voor BeestenBende Foto: Gemeente Bergen

BeestenBenders krijgen tips voor de Klimaatweek

Algemeen Jeugd voor Jeugd Maatschappelijke discussie

Nieuw Bergen | De Nationale Klimaatweek komt eraan! Van maandag 31 oktober tot zondag 6 november zetten een heleboel Nederlanders een stapje extra voor een beter klimaat. En dan kunnen de kinderen van De BeestenBende natuurlijk niet achterblijven.

Want BeestenBenders, die zetten zich sowieso het hele jaar al in voor een buurt waar we met z’n allen lekker kunnen leven. Gewoon samen: de dieren, de mensen en de natuur. Maandelijks gaan zij in zelf-samengestelde teampjes op pad en pakken ze het zwerfafval aan. Daarnaast krijgen De BeestenBenders te maken met nog veel meer uitdagingen en avonturen. Want lekker samen kunnen leven, dat gaat bijvoorbeeld ook over goed omgaan met groen, ontdekken wat de waarde van water is en eventjes slim zijn met energie.


De Klimaatweek is dan ook een mooie aanleiding om de BeestenBenders extra te inspireren. Alle BeestenBenders ontvangen daarom onze speciale Klimaat Weektips met daarin zeven dagelijkse tips om hun eigen steentje bij te kunnen dragen, zo jong als ze zijn. Tijdens de Klimaatweek krijgen De BeestenBenders deze Tips volop te zien en te horen, via mail, video’s en social media. Dan kunnen ze meteen zelf aan de slag!


Meer weten over De BeestenBende? Kijk op www.mijnbeestenbende.nl

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT