De Martinustoren van Gennep
De Martinustoren van Gennep Foto: Tourist Info Gennep

Midwinternacht Torenbeklimming

Algemeen Hobby & vrijetijd Kunst & cultuur

Gennep | Wat was het leuk, de Midzomernacht-torenbeklimming afgelopen zomer! Er waren toen zoveel mooie en enthousiaste reacties dat Tourist Info Gennep samen met Bezoekerscentrum Martinustoren op donderdagavond 22 december 2022 de Midwinter-Torenbeklimming organiseert. 

Maar het Het wordt nog mooier, want eerst nemen de stadsgidsen je mee voor een kort ommetje. Daarna beleef je in de toren op de vijf verdiepingen de geschiedenis van Gennep in de vorm van geluiden, korte filmpjes en levendige verhalen van de gidsen. Helemaal boven wordt het beklimmen van de trappen beloond met en kleine verrassing en een fraai uitzicht over feestelijk verlicht Gennep. Een bijzondere ervaring voor bezoekers én inwoners van Gennep, dit mag je niet missen!

Verzameld wordt er op 22 december 2022 om19.30 uur bij de Martinustoren, Torenstraat (nabij nr. 17) in Gennep, en de torenbeklimming duurt tot circa 21.00 uur. De kosten bedragen drie euro per persoon en voor kinderen tot 12 jaar slechts één euro (contant te voldoen bij aanvang). 

Maximaal kunnen er 15 personen deelnemen, vol is vol, dus meld je snel aan!

De verlichting in de toren is gedempt, neem je eigen zaklantaarn mee.

Je kunt je uiterlijk tot 21 december voor 13.00 uur aanmelden door een e-mail te sturen naar touristinfo@visitgennep.nl of telefonisch op nummer 0485 - 540 266 tijdens openingstijden van Tourist Info Gennep.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT