Rob Janssen, Bjorn Saleming en Peter van de Venn
Rob Janssen, Bjorn Saleming en Peter van de Venn Foto: Chris Smits

Eerste hooftrainer SSA Maasduinen bekend

Algemeen Sport

Nieuw Bergen | Bjorn Saleming gaat aan de slag bij de nieuwe samenwerkingsvereniging en wordt hiermee de eerste trainer van SSA Maasduinen. De in Afferden woonachtige trainer is op dit moment hoofdtrainer bij Montagnards. 

De besturen van HRC, Stormvogels en Montagnards zijn met Bjorn Saleming overeengekomen dat hij de eerste trainer gaat worden die het vaandelteam van de nieuwe vereniging SSA Maasduinen onder zijn hoede gaat nemen. Bjorn heeft sinds een half jaar de leiding over Montagnards 1 en hier een zeer goede indruk achtergelaten. Na gesprekken met vertegenwoordigers van de drie verenigingen is vanuit de samengestelde commissie uitgesproken dat Bjorn de gewenste kandidaat is om volgend seizoen hier een mooi geheel van te maken. Zaterdag 28 januari is dit beklonken met een meerjarige overeenkomst en kan de commissie verder gaan met het invullen van het technisch kader bij de senioren. Bjorn Saleming: “Ons doel is het voetbal in onze regio extra kleur te geven en naar een hoger niveau te tillen. Er is veel potentie aanwezig en ik kijk er naar uit om dat er samen uit te halen.” 

De besturen zijn blij met de aanstelling van Saleming. We delen de ambitie om direct mee te gaan strijden om de bovenste plaatsen in de 4de klasse en we zien dit als een uitgelezen kans om ons daarna te richten op een stabiel verblijf in de 3de klasse. 

Tekst: SSA Maasduinen


PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT