Topcoach is sinds 1 maart gevestigd in Rembrandt Staete
Topcoach is sinds 1 maart gevestigd in Rembrandt Staete Foto: Eigen

Topcoach opent vestiging in Nieuw Bergen

Algemeen Jeugd voor Jeugd Maatschappelijke discussie

Nieuw Bergen | Eindelijk komt er een praktijk voor jongerencoaching in de regio, waar jongeren direct terecht kunnen als ze vastlopen. Iets wat hard nodig is met de huidige lange wachtlijsten in de zorg. 

Met ingang van 1 maart heeft Topcoach jongerencoaching nu ook een vestiging in de gemeente Bergen. Jongeren tussen de 10 en 25 jaar kunnen in deze praktijk, gevestigd op de begane grond van appartementencomplex Rembrandt Staete, terecht voor een (kort) coachingstraject. Niet iedereen kan alles. En dat hoeft ook niet. Je hoeft niet alles te kunnen. Maar soms zijn er momenten dat je ‘iets’ net wat beter of wat vaker goed zou willen kunnen, dat je niet tevreden bent met hoe het nu gaat, dat je iets lastig vindt of dat je gewoon niet lekker in je vel zit. Een coach kan je hierbij helpen. 

Topcoach werkt niet met een wachtlijst. Als een ouder, voogd of een jongere belt met een hulpvraag is er ook direct hulp gewenst, en niet pas over een paar maanden. Voor meer informatie en of aanmelden lees hier verder >>>>

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT