Tess in actie tijdens de finale in Utrecht
Tess in actie tijdens de finale in Utrecht Foto: Claudia Ponjee

Tess komt net te kort in de finale

Algemeen Jeugd voor Jeugd

Nieuw Bergen | Op woensdag 24 mei ging er een hele delegatie onderweg naar TivoliVredenburg in Utrecht, waar de finale van De Nationale Voorleeswedstrijd zou gaan plaatsvinden. Ook wethouder Claudia Ponjee was daar om ‘onze eigen’ voorleeskampioen, Tess de Bruin van basisschool De Klimop, van harte aan te moedigen. Vorige maand werd Tess al  voorleeskampioen van de provincie Limburg. Deze middag mocht ze het opnemen tegen de voorleeskampioenen uit de andere elf provincies.

Tess werd aangemoedigd door een enthousiaste groep kinderen, die ter ondersteuning van hun favoriete voorleester prachtige spandoeken hadden gemaakt. Het was een spannende middag, niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor de meegereisde supporters uit het hele land. Uiteindelijk kwam Tess, die het fantastisch had gedaan, net tekort om ook de nationale finale in de wacht te slepen.

“Tess, jammer genoeg geen kampioen maar voor ons ben je een topper die met stip op nummer één staat!”, aldus wethouder Ponjee, die alvorens er weer terug werd gegaan naar Limburg nog met Tess en Antoinette op de foto ging.


PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT