Schrijf je snel in voor dit spektakel
Schrijf je snel in voor dit spektakel Foto: Chris Smits

Doe mee met ‘Spel zonder Grenzen’

Algemeen Hobby & vrijetijd

Siebengewald | Zaterdag 24 juni wordt het terrein van MFC de Klaproos in Siebengewald weer omgebouwd tot een ware wedstrijdarena. Tijdens de zesde editie van deze Mega-Maffe-Zeskamp worden teams van 5 tot 8 personen op onderdelen als kracht, behendigheid, samenwerken en intelligentie uitgedaagd om topprestaties te leveren. Maar bovenal wordt het een knotsgezellige middag waar ook veel gelachen zal worden.

Iedereen mag meedoen vanaf 10 jaar en teams worden op leeftijd verdeeld in twee categorieën: van 10 tot 16 jaar en ouder dan 16 jaar. Ook teams uit de omliggende dorpen zijn van harte welkom. Geef je op met je vereniging, vriendengroep, sportteam, klasgenoten of wat dan ook en zorg dat je dit niet mist.


Hoe doe je mee?
Via de site www.bessembienders.nl/bienders-bej-en kun je naar een link met de inschrijfpagina en de inschrijfkosten bedragen 50 euro per team. 

Dit is de ideale manier om het schooljaar of sportseizoen af te sluiten of gewoon samen met je vrienden een gezellige dag vol lol en plezier te beleven. En ’s avonds op de spetterende Party Night met een coole DJ en cocktailbar is de prijsuitreiking. Dus aarzel niet langer en geef je op. 

Erbij zijn = meemaken !!!

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT