Ook bij autobedrijf Van de Ven was er garage verkoop
Ook bij autobedrijf Van de Ven was er garage verkoop Foto: Chris Smits

Bergse Garage Sale op herhaling

Algemeen Hobby & vrijetijd

Bergen | Het was een zonovergoten eerste pinksterdag toen de tweede editie van de Bergse Garage Sale plaatsvond. Enkele honderden bezoekers wisten die dag Bergen te vinden voor een gezellig uitje en om een leuke slag te slaan.


Vorig jaar werd er voor het eerst een garage sale in Bergen georganiseerd en indertijd gaf Ruud Rutten al aan om na die pilot nog zeker één keer hier een vervolg aan te geven. Dat was dus op zondag 28 mei en het werd een overdonderend succes. “Vorig jaar kregen we amper 20 deelnemers bij elkaar, en deze keer hadden we er bijna twee keer zoveel”, aldus Ruud. En dat grote aanbod vertaalde zich in een toeloop van koopjesjagers die alle verwachtingen overtrof. De eerste bezoekers kwamen om half 10 ‘s ochtends al speuren om alvast hun slag te slaan, terwijl de garage sale officieel pas om 11.30 uur zou beginnen. 

Organisatoren Ruud Rutten en Meggie Driessen waren bijzonder tevreden en gaven aan ook volgend jaar weer een Bergse Garage Sale te willen organiseren, ook weer in samenwerking met De Mariaschool, de Huiskamer en de Bergense dorpsraad. “En ook weer op eerste pinksterdag, want dat is ons erg goed bevallen.”

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT