In juli en augustus is er geen inloop bij het OCB
In juli en augustus is er geen inloop bij het OCB Foto: Internet

Computerclub Bergen beperkt beschikbaar tijdens zomermaanden

Algemeen Hobby & vrijetijd Maatschappelijke discussie

Nieuw Bergen | De Computerclub KBO Bergen is gedurende de maanden juli en augustus beperkt beschikbaar. Tot en met 28 juni is de inloop nog open als gebruikelijk op de woensdagen van 13.45 tot 15.30 uur. De computerclub is gevestigd in het Ontmoetingscentrum Bergen (OCB) aan de Murseltseweg in Nieuw Bergen. Het OCB is ook toegankelijk voor rolstoel- en rollatorgebruikers.

Gedurende de zomermaanden juli en augustus is de Inloop gesloten en wordt er geen Individuele Begeleiding gegeven, maar de Telefonische Helpdesk blijft wel beschikbaar.

Heeft u problemen met het gebruik van uw mobiele telefoon, tablet of laptop dan kunt de helpdesk bellen op nummer 06 - 5899 8083 tijdens werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur. Buiten deze uren kunt u een boodschap inspreken. 

De helpdesk probeert meteen te helpen, maar mocht dit niet lukken dan kunt u op de woensdagen vanaf 6 september van 13.45 tot 15.30 uur weer bij de gratis Inloop terecht. Ook dan wordt geprobeerd meteen te helpen en anders wordt een afspraak gemaakt voor gratis individuele begeleiding, waarbij uzelf het onderwerp en het tempo bepaalt. Let wel, de computerclub verricht geen reparaties.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT