Afbeelding
Foto: Eigen

Internationaal studentenmuziekfestival

Algemeen Hobby & vrijetijd Kunst & cultuur

Gennep | Van 17 juli tot en met 29 juli wordt het jaarlijkse Internationale Euregio Rijn-Waal Studentenmuziekfestival gehouden. Op vele unieke locaties in de verre regio geven de studenten, die masterclasses volgen in de Wasserburg in Rindern acte de présence.

De deelnemende studenten zijn afkomstig uit diverse landen, zoals Japan, Oekraïne, China, België, Estland, Italië om er een aantal te noemen. Voor het volledige programma met de diverse locaties kijk op www.musiksommer-cleve.eu

Na jarenlang te gast te zijn geweest bij het Roepaen Podium, werd met ingang van 2022 gekozen voor de Protestantse kerk aan de Markt in Gennep.

We kijken terug op drie onvergetelijke recitals van jonge en vooral veelbelovende pianisten.

Ook dit jaar heeft de stichting Johannes Engelen en Cultureel Podium Roepaen een drietal avonden georganiseerd in het kader van dit festival. Op dinsdag 18 juli, woensdag 19 juli en donderdag 20 juli komen Mikhail Kambarov (Rusland), Max Mostovetski (Duitsland) en Soffia Mushtai (Oekraïne) naar de Protestantse Kerk in Gennep. De recitals starten om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur. 

Net als afgelopen jaar bestaat de mogelijkheid om een dinerarrangement vanaf 17.00 uur bij Hotel de Kroon te reserveren. Ga voor meer informatie naar www.hoteldekroon.com

De toegang tot de recitals is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de studenten wordt door hen zeer op prijs gesteld.


Bijschrift -

Eigen

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT