Meditatie is goed voor lichaam en geest
Meditatie is goed voor lichaam en geest Foto: Gemma van den Akker

Buiten Meditatie met klankschalen

Algemeen Hobby & vrijetijd Kunst & cultuur

Siebengewald | Zondagmiddag 6 augustus wordt er bij Praktijk Levensakker aan de Augustinusweg 10 in Siebengewald, buiten in de grote tuin een Zomerse Meditatie met Klankschalen gepresenteerd. Deze sessie is voor iedereen toegankelijk.

Het thema van deze meditatie helpt je op een meest krachtige manier om jezelf te bevrijden van energetische blokkades en brengt je terug naar wie je ten diepste Bent. Het biedt erkenning en bemoediging, overzicht en herstelt het contact met je innerlijke kind. De meditatie is liefdevol, begrijpelijk en praktisch, werkt helend en sowieso heerlijk ontspannend. 

Na afloop is er gelegenheid om je persoonlijke vragen te stellen en uit te wisselen met gelijkgestemden. De meditatie wordt geleid door innerlijk-werk therapeut Gemma van den Akker. Er is grote behoefte aan deze innerlijke rust en verbondenheid.

Bij zonneschijn is er voldoende schaduw en bij regen is de meditatie binnen: het gaat dus altijd door. De aanvang is om 13.00 uur en graag aanmelden via e-mail op www.levensakker.nl of telefonisch 0485 - 441 840.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT