Tim Brons en Casper Reijs judokampioen

Zondag 7 dec. stonden voor de judoka's van de Budoschool uit Gennep de districtswedstrijden Limburg op het programma. Achttien zeer gemotiveerde judoka's gingen voor deze uitdaging naar Roermond waar zij lieten zien over wilskracht en doorzettingsvermogen te beschikken. Ook al werden wedstrijden verloren, er werd gestreden tot de laatste seconde. Negen podiumplaatsen werden behaald. In de klasse -27kg kwamen na vier voorrondes vier Gennepse judoka's in de finalepoule. Daar behaalde Casper Reijs een eerste plaats, Noud de Cort een tweede plaats en Leco Franken en Luuk Botenberg een gedeelde derde plaats. In de klasse tot 44kg ging Tim Brons het gevecht aan met alleen hogere banden. Hij liet zien uit het goede hout gesneden te zijn en behaalde het kampioenschap in deze klasse. Ook op het podium tot 21kg: 2de Genarro Koster tot 24kg, 2de Amati Koster tot 27kg Sander Brons. In de grote klasse -30kg werd Ben de Cort na zeven wedstrijden waarvan een verliespartij zeer verdienstelijk tweede. Bron: Gezien.nl