VIOS 1 verslindt Gazelle 1

Zondag 21 december was een feestelijke dag voor Christel Beelen, die eindelijk haar eerste wedstrijd kon korfballen in een oranje VIOS tenue. Deze wedstrijd was tegen Gazelle 1 in het blauw geel. De opdracht voor de dames in oranje was om het VIOS spel van het veld te laten schitteren. In de eerste minuut versierde Jetske van Bergen de eerste strafworp, die netjes werd afgerond door Jannah Schoofs. Deze 1-0 voorsprong kon flink uitgebouwd worden door mooi uitgespeelde kansen van Ilse Smits- Arnoldussen, Marita Koppes, Yvet Hollanders en Jannah Schoofs. Slechts drie keer verslikte de Ottersumse verdediging zich in Gazelle 1, waardoor de dames in oranje met een 10-3 de rust in gingen. Na rust werden de VIOS supporters nog steeds getrakteerd op prachtig uitgespeelde kansen en aanvallen, maar helaas werd de korf slechts vier keer goed geraakt. De invalsters, Janneke van der Velden, Elise Tomassen en Marit Lieskamp, brachten de nodige extra energie met zich mee om Gazelle geen schijn van kans meer te geven. De verdediging van VIOS liet zich niet van de wijs brengen, en hield het op de voet verdedigen van de blauw/gele dames ook de gehele tweede helft vol. Bij het eindsignaal stond het scorebord op 14-3 in het voordeel van VIOS. In deze wedstrijd maakten de Ottersumse dames het verschil in de eerste helft. Voor aankomende week, tegen ELKV in Etten- Leur, is het doel voor VIOS om beide helften optimaal te spelen en zo’n groot mogelijk verschil te maken. Voor VIOS scoorden: Jannah Schoofs (6x); Marita Koppes (4x); Yvet Hollanders (2x) en Ilse Smits-Arnoldussen (2x). Bron: Maasduinennieuws.nl