Erdmennekes organiseert een ‘Kiek en geniet, Erdmennekes dur d’n tied’ Optocht
Erdmennekes organiseert een ‘Kiek en geniet, Erdmennekes dur d’n tied’ Optocht Foto: CV de Erdmennekes

Erdmennekes op zoek naar oud-deelnemers

Carnaval/Vastelaovend VIDEO

Nieuw Bergen | Carnavalsvereniging De Erdmennekes uit Bergen in op zoek naar beelden van deelnemers van Bergse carnavalsoptochten uit het verleden. Met deze beelden wil de vereniging een compilatie maken die op zondag 14 februari zal worden uitgezonden via Facebook en YouTube.


CV de Erdmennekes organiseert een ‘Kiek en geniet, Erdmennekes dur d’n tied’ Optocht! Wat is de bedoeling? Iedereen die ooit heeft meegedaan aan de optocht kan zich aanmelden voor de digitale optocht van dit jaar. Je mag als enkeling, duo, groep of wagenbouwer je drie beste creaties inzenden. Dit mogen zowel foto’s als filmpjes zijn. Wij monteren er dan één grote optocht van die digitaal uitgezonden gaat worden op zondag 14 februari op Facebook en Youtube. Zo krijgen we een lange film met heel veel optochtdeelnemers door de jaren heen!

Een 25-koppige jury gaat dan jullie inzendingen beoordelen, waarna op maandagavond 15 februari een (online) prijsuitreiking gaat plaatsvinden. Jullie doen dus mee voor de mooiste wagen, duo, enkeling, loopgroep aller-tijden!

Stuur je foto’s en/of video’s voor zondag 31 januari naar kiekengeniet@erdmennekes.nl onder vermelding van de naam van je groep, je drie onderwerpen en de jaren van deelname. Zijn de bestanden erg groot, dan mogen ze ook via WeTransfer of iets dergelijks gestuurd worden.

Wij hopen dat we jullie enthousiast hebben gemaakt en dat we veel inzendingen tegemoet gaan zien zodat Bergen kan genieten van een grote digitale optocht op carnavalszondag!

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT