Gennep heeft in navolging van de gemeente Bergen ook een eigen poster
Gennep heeft in navolging van de gemeente Bergen ook een eigen poster Foto: Printmarkt

Ook Gennep gaat voor een eigen carnavalsposter

Carnaval/Vastelaovend

Gennep | Gennepse ondernemers Sjang Noy van Printmarkt en Malou Slungers van Malou Slungers Fotografie besloten naar aanleiding van het bericht dat er dit jaar geen ‘Vastelaovend-kunstposter’ zou worden uitgegeven door de provincie Limburg en 0=AZURZ0ICXMaYYhaNBpWWh-3byWCEq_pHE3L8_lFacl_6jlRWSLbW8eMWjLLDPDFAvqrKXtweSt2WgZiyQJNiqHBivJ0vpdeoHJNQ45pdBHKU_kpR2Kye6Vp6c5xWV0YWcgHR4hnGWnWXHwqmbQboLQV1&__tn__=kK-R" tabindex="0" target="_blank"> de Sjeng Kraft Kompenei, om zelf de handen uit de mouwen te steken. Samen laten ze de gemeente Gennep 0=AZURZ0ICXMaYYhaNBpWWh-3byWCEq_pHE3L8_lFacl_6jlRWSLbW8eMWjLLDPDFAvqrKXtweSt2WgZiyQJNiqHBivJ0vpdeoHJNQ45pdBHKU_kpR2Kye6Vp6c5xWV0YWcgHR4hnGWnWXHwqmbQboLQV1&__tn__=kK-R" tabindex="0" target="_blank">kleuren met een eigen, unieke Vastelaovendposter. 

Fotograaf Malou was al een aantal maanden bezig met het maken van prachtige Vastelaovend-foto’s die vanaf volgende week onder andere te bewonderen zijn op een Gennepse verjaardagskalender, toen Sjang met het idee kwam om zelf weer eens een Vastelaovendposter uit te geven. Deze samenwerking resulteerde in een prachtige, kleurrijke en bijzondere poster, die vanaf vrijdag 5 februari corona-proof is af te halen bij Printmarkt.eu aan de Poel 12 in Gennep. 


De poster is gratis af te halen bij Printmarkt in Gennep - Marlou Slungers Fotografie

De leus op de poster ‘Vastelaovend ien gemeente Gennep, van huus uut mitgekrege!’ dekt natuurlijk volledig de lading van dit bijzonder carnavalsseizoen. Wie Vastelaovend van huis uit heeft meegekregen, zal hoe dan ook dit volksfeest bij uitstek vieren. Dat doen we dit jaar natuurlijk vanuit huis! Deze gratis poster is een collage van inwoners van de gemeente Gennep en is speciaal ontwikkeld voor relaties van beide ondernemers. Het is tevens een hommage aan Vorst Maarten Daniëls van ‘t Bombakkes, die na 11 jaar zijn steek aan de wilgen hangt.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT