Plaats hier GRATIS je evenement. 

Let op! Alleen evenementen die plaatsvinden in de gemeentes Bergen (L) - Gennep - Mook/Middelaar - Goch en/of Weeze worden goedgekeurd. 

Afbeelding
Foto: eigen

Duo-expositie: Henriëtte van Gasteren en Piet Siebers

zaterdag 26 september 2020 13:00 tot zondag 1 november 17:00

In verband met de Coronacrisis is deze expositie verplaatst van het voorjaar naar het najaar. Kunsthuis De Bakkerij exposeert multimedia kunst van Henriëtte van Gasteren (Lilith) en houtsculpturen van Piet Siebers.

Lilith, pseudoniem van Henriëtte van Gasteren (Sevenum, 1964), fotografeert zichzelf om zo thema’s als vrijheid, identiteit en gelijkheid te onderzoeken. Humoristische of absurde ensceneringen, provocerend naakt en emotionele, soms pijnlijke, zelfportretten. Wie is zij? Wie is zij in relatie tot anderen en haar omgeving? In een zoektocht naar ultieme kwetsbaarheid geeft zij zichzelf letterlijk en figuurlijk bloot. Tegelijkertijd blijft de vraag bestaan of het beeld dat de beschouwer van haar heeft ook overeenkomt met de werkelijkheid. Henriëtte toont fotoseries en video’s (stopmotions) die zij in afgelopen jaren maakte. Na spraakmakende exposities in Amerika en Duitsland toonde ze in 2017 de serie “Under my skin” in het CODA museum te Apeldoorn. Samen met ander nieuw werk, zoals een installatie, is een deel daarvan te zien in kunsthuis De Bakkerij.

Locatie