Brita Seifert Sweet Dreams Pastel Colored Pencil on canvas
Brita Seifert Sweet Dreams Pastel Colored Pencil on canvas Foto: Galerie Pictura

Brita Seifert en Noor Brandt exposeren in Aijen

Kunst en Cultuur

Aijen | Van 13 december tot en met 6 februari is bij Galerie Pictura in Aijen een expositie te zien van de bekende kunstenaressen Brita Seifert en Noor Brandt. Via de website galeriepictura.nl kan een tijdslot gereserveerd worden om de expositie ‘Verguldt’ te bezichtigen.


Exposite ‘Verguldt’ bij Galerie Pictura van 13 december tot 6 februari 

Deze expositie zal niet alleen de aandacht naar de tekeningen van Brita Seifert gaan maar ook naar de omlijstingen. Opvallend geornamenteerde lijsten van lijstenfabriek Larson-Juhl en Gold Leaf Gilders Studios uit Australië zullen de meeste tekeningen omkaderen. Laat u verrassen en kijk naar het geheel en ervaar de toegevoegde waarde aan de tekeningen.

Aan het begin van haar artistieke leven legt Noor Brandt (1956) zich toe op schilderen terwijl de fascinatie voor het doek vanaf 2000 steeds meer plaatsmaakt voor beeldhouwen. Omdat zij ontwikkeling in kunst en ambacht heel belangrijk vindt, besluit ze zich te laten scholen aan de Wackers Akademie in Amsterdam (2008-2013). Na afronding van deze klassieke kunstacademie blijft ze wekelijks, ook om elkaar te inspireren, samenwerken met collega beeldhouwers voor het werken naar model.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT