Lieve Lely werd verrast omringd door haar familie
Lieve Lely werd verrast omringd door haar familie Foto: Les Montagnards

Les Montagnards bezorgt Lieve insigne aan huis

Kunst en Cultuur VIDEO Hobby & vrijetijd

Nieuw Bergen | Al geruime tijd zat Fanfare Les Montagnards in dubio. Ieder jaar worden de jubilarissen in de vereniging gehuldigd tijdens het zomerconcert, maar nu lagen er al een tijdje enkele insignes te wachten om opgespeld te worden. Om de uitreiking toch bijzonder te laten verlopen, besloot de Bergse fanfare over te gaan tot een ‘drive-by insigne-uitreiking’. In de afgelopen maanden werd er met medewerking van MaasduinenCentraal en VOMEDI gewerkt aan een bijzondere opname van Kool & the Gang’s ‘Celebration’. In duo’s werden er corona-proof opnames gemaakt en met bijzondere foto’s werd er een gepersonaliseerde video gemaakt voor iedere jubilaris. Uiteraard ging dit met de benodigde geheimhouding, waardoor de jubilarissen niet wisten dat ze hun eigen serenade aan het inspelen waren!

Gewapend met deze serenade, speeches, confetti, ballonnen, bubbels en natuurlijk insigne en oorkonde werden enkele weken later de jubilarissen bezocht. Op diverse sociale media was al te zien hoe Rob Vervoort, Jacob Knoops (beiden 40 jaar lid), Luuk Lamers, Max Jetten, Twan Voermans en Astrid Berends (allen 10 jaar lid) bezocht werden. Afgelopen week volgde er nog een klein ‘toegift’ en was Lieve Lely de laatste in de rij die een insigne mocht laten opspelden vanwege haar 10-jarig jubileum. 

Les Montagnards is trots op al deze jubilarissen. “Dat we in deze tijd tóch op deze zeer persoonlijke wijze onze felicitaties hebben kunnen overbrengen, was erg waardevol”, aldus voorzitter Harm van Riswick. Hij vervolgt: “Mede dankzij de hulp van Chris Smits van MaasduinenCentraal en Cas Voermans namens VOMEDI hebben we een huldiging neergezet die misschien nog wel mooier was dan onze gebruikelijke variant. Zo blijkt toch weer dat er juist nu mooie initiatieven ontstaan.”



Fanfare Les Montagnards heeft de afgelopen weken ook weer haar reguliere repetities

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT