Jeugdmiddag harmonie Unitas et Fidelitas
Jeugdmiddag harmonie Unitas et Fidelitas Foto: Unitas et Fidelitas

Muziek maken leer je bij de harmonie

Kunst en Cultuur Hobby & vrijetijd

Gennep | De nieuwe lessen Basisvorming Muziek starten na zomervakantie. Zingen, bewegen, muzikale spelletjes, zelf muziek schrijven, blokfluit en kennismaken met andere instrumenten. Tijdens de cursus Basisvorming Muziek leren kinderen de basis van muziek. De ervaren muziekdocente – en tevens bevoegd leerkracht basisonderwijs – Colette Ermers brengt haar passie voor muziek met veel enthousiasme en geduld over op kinderen. 

Dorien Holthuysen van harmonie Unitas et Fidelitas: “De basiscursus is er voor iedereen die muziek wil leren maken, al raden wij aan om te starten vanaf groep 4. Na het volgen van deze cursus hebben kinderen een goede muzikale basis. Hierna kunnen ze makkelijk doorstromen naar een ander instrument. Tijdens de cursus treden de kinderen ook op met de harmonie voor publiek. Doorgaans is dat bij het Nieuwjaarsconcert en de Voorspeelmiddag. Goed voor de algemene ontwikkeling en bovenal is het heel gezellig met elkaar!”

Praktische informatie
De BVM-cursus duurt één schooljaar. De lessen worden op donderdag in groepjes van maximaal acht kinderen gegeven. Een les duurt 40 minuten. Deze BVM-lessen van harmonie Unitas et Fidelitas zijn er voor alle basisschoolleerlingen in Gennep. 

Meer informatie of aanmelden? Kijk op www.harmoniegennep.nl, mail naar info@harmoniegennep.nl of bel Dorien Holthuysen: 06-1872 3703.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT