Afbeelding
Foto: Ron Staal

Ron Staal doet Gennep aan tijdens zijn Zomer Tour

Kunst en Cultuur Kunst & cultuur

Gennep | Zanger-pianist Roon Staal komt met zijn nieuwe Zomer Tour ook naar Gennep. Het concert vindt plaats op donderdag 15 juni in de Protestantse Kerk aan de Markt in hartje Gennep. De aanvangstijd is 20.00 uur.

Roon toert vanaf de vertolking van zijn laatste musical rol in 2011 (de rol van Peter Koot in Petticoat van producent Stage Entertainment) vijf keer per jaar door het land met concerten in kerkjes en theaters.

Met zijn gevoelige zang en melodieuze pianospel weet hij zijn publiek telkens weer in vervoering te brengen. Aan de hand van prachtige bekende cover-songs, zoals Roon die op geheel eigen wijze brengt, en eigen werken die hij schreef in Nederland, Rusland en Japan vult de 43-jarige musicus de avond in met luisterliedjes en hier en daar een verhaal over zijn reizen of zijn dochtertje: hij werd in 2022 vader.

Niet bekend van radio of TV maar geprezen door bekendheden en het publiek kunt u deze zomer genieten van zijn authentieke performances. Alle informatie over dit concert kunt u vinden op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06 - 1540 3125.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT