Er zullen komend jaar meer elektrische laadpalen bij komen
Er zullen komend jaar meer elektrische laadpalen bij komen Foto: Gemeente Bergen

Uitbreiding openbare laadpalen

Openbare publicatie Duurzame energie

Nieuw Bergen | Vattenfall InCharge gaat de komende tijd in onder andere de gemeente Bergen het aantal openbare laadpalen voor elektrische auto’s uitbreiden. Dat doet Vattenfall in overleg met de gemeente en begin januari wordt bekend op welke locaties het bedrijf voor de komende jaren nieuwe laadpalen heeft gepland.

Uitgangspunt is dat deze laadpalen op openbaar terrein worden geplaatst. Kunt u op uw eigen terrein laden omdat u bijvoorbeeld beschikt over een eigen oprit, dan wordt in principe geen laadpaal voor uw deur geplaatst. Daarnaast zijn er nog andere voorwaarden van toepassing zoals de geschatte bezetting en de mogelijkheid tot plaatsing. 

Zodra de geplande locaties bekend zijn informeert de gemeente u via haar website en Facebookpagina. De gemeente vraagt dan ook om uw opmerkingen, uw aanvullingen aan haar door te geven. Deze worden dan besproken in overleg met Vattenfall InCharge. Heeft u nu al ideeën voor locaties van toekomstige laadpalen? Dan ontvangt de gemeente graag uw voorstel via info@bergen.nl, onder vermelding van laadpalen. Uiteindelijk bepaalt Vattenfall InCharge waar ze de nieuwe laadpalen gaan plaatsen.

Wilt u niet afhankelijk zijn van een openbare laadpaal maar deze voorziening op eigen terrein plaatsen? Neem dan contact op met een van de (plaatselijke) installateurs die dat kunnen realiseren.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT