Hans Teunissen, burgemeester gemeente Gennep
Hans Teunissen, burgemeester gemeente Gennep Foto: Gemeente Gennep

Nieuwjaarsboodschap van burgemeester Teunissen

Openbare publicatie

Gennep | Burgemeester Hans Teunissen van de gemeente Gennep schrijft in een open brief zijn nieuwjaarsboodschap aan alle inwoners en ondernemers van de gemeente.

Beste inwoners en ondernemers,

Via deze weg wens ik u van harte een gezond en voorspoedig 2021 toe. Dat had ik graag met een persoonlijke handdruk gedaan, maar we leven nog met de beperkingen die ons in 2020 zijn opgelegd. Gelukkig komt het einde van deze beperkingen langzaam in zicht, nu het vaccineren tegen het coronavirus bijna van start gaat. Tot die tijd moeten we ons aan de maatregelen blijven houden, ter bescherming van onszelf en elkaar. Daarbij wil ik u vragen aandacht te houden voor elkaar.

We kijken er erg naar uit dat ons sociale leven weer tot bloei komt. Dat we elkaar weer kunnen opzoeken bij activiteiten van verenigingen, in de horeca of thuis. De behoefte aan écht persoonlijk contact is bij velen groot. Samen genieten, maar elkaar ook tot steun kunnen zijn bij moeilijke momenten.

In de loop van dit jaar zullen we elkaar steeds meer gaan ontmoeten. Spontaan op straat, bij een bijeenkomst of bij een van de vele evenementen die onze gemeente kenmerken. Dit voorjaar verhuis ik met mijn vrouw Anne-Marie naar Gennep, een vooruitzicht waar we erg naar uitkijken. Laten we ons richten op de positieve dingen die 2021 ons zal brengen. Ik wens u allen een mooi jaar toe.

Hans Teunissen
Burgemeester

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT