Energielandgoed Wells Meer
Energielandgoed Wells Meer Foto: Frans Thonen

Bestemmingsplan en vergunningen energiepark gepubliceerd

Openbare publicatie Duurzame energie

Well | Dinsdag 9 februari jongstleden stelde de gemeenteraad van Bergen het bestemmingsplan vast voor Energielandgoed Wells Meer, inclusief de voorgestelde wijzigingen. Daarnaast zijn de watervergunning en omgevingsvergunningen voor de zonnevelden en windturbines verleend. Het vastgestelde bestemmingsplan, waarin de wijzigingen zijn doorgevoerd, is nu samen met de verleende vergunningen gepubliceerd. Door de toepassing van de coördinatieregeling lopen de bestemmingsplanprocedure en de procedure voor de vergunningen tegelijkertijd. 

Van 18 maart tot en met 28 april hebben belanghebbenden die het niet eens zijn met de besluiten de mogelijkheid om in beroep te gaan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. 

Inzage stukken
De stukken liggen van 18 maart tot en met 28 april ter inzage bij het gemeentehuis in Nieuw Bergen. Om deze stukken fysiek in te zien, dient u telefonisch een afspraak maken via 0485-348 383. De stukken zijn ook te downloaden via www.energielandgoedwellsmeer.nl/publicatie en het bestemmingsplan ook digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de plannaam ‘Energielandgoed Wells Meer’.

Lees meer op energielandgoedwellsmeer.nl.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT