Gemeente Mook en Middelaar
Gemeente Mook en Middelaar Foto: Gemeente Mook en Middelaar

Publicatie gemeente Mook en Middelaar

Openbare publicatie Duurzame energie

Succes energiebesparingsactie
Inmiddels hebben meer dan 800 eigenaar-bewoners de gemeente inzicht gegeven in hun energieverbruik en de aanwezigheid van isolatie in hun woning. Hiervan vroegen ruim 200 eigenaar-bewoners om een nader persoonlijk advies.

Energievouchers geldig tot 31 december 2021
In de correspondentie over de voucher-actie staat dat u de voucher vóór 1 maart 2021 moet inleveren. Vanwege de coronamaatregelen was het tijdelijk niet mogelijk om de energievouchers te verzilveren. Daarom is de inleverdatum verschoven naar 31 december 2021. Bent u de unieke code kwijt, vraag deze dan aan door een e-mail te versturen naar info@duurzaammookenmiddelaar.nl.

Eigenaar-bewoners die nog geen energievoucher ter waarde van 50 euro hebben aangevraagd, kunnen dit tot 31 december 2021 doen via www.duurzaammookenmiddelaar.nl.

Inleveren energievoucher alleen bij de kassa
Wie de voucher wil besteden, kan een afspraak maken met Hubo Gennep - www.hubo/nl/gennep - om telefonisch te winkelen, of online het gewenste artikel bestellen en ophalen in de winkel. Bij het betalen in de bouwmarkt levert u dan de voucher in. U kunt de voucher niet gebruiken als u online betaalt.

Meer informatie op www.duurzaammookenmiddelaar.nl.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT