Afbeelding
Foto: Gemeente Bergen

Gemeente Bergen gaat met inwoners in gesprek over duurzame toekomst

Openbare publicatie Duurzame energie

Nieuw Bergen | De gemeente Bergen wil vanuit het programma VerduurSAMEN2030 graag met haar inwoners in gesprek over een duurzame toekomst. Hoe kunnen inwoners daaraan meewerken? Waar liggen kansen en waar zitten moeilijkheden? Van het aardgas af; hoe doen we dat?

Van dinsdag 13 juli tot en met vrijdag 23 juli bezoekt een speciale bus verschillende plekken in de gemeente. Vanuit deze bus worden inwoners uitgenodigd voor een gesprek. De gemeente gaat graag met zoveel mogelijk mensen in gesprek. Binnenkort wordt bekendgemaakt op welke dagen de bus op welke plek staat.

De uitkomsten van de gesprekken gebruikt de gemeente Bergen om samen met de inwoners de volgende stappen te zetten op weg naar een energieonafhankelijk Bergen in 2030.

VerduurSAMEN2030
Gemeente Bergen heeft met het programma VerduurSAMEN2030 de ambitie om in 2030 energieonafhankelijk te zijn. VerduurSAMEN2030 is voor alle bewoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties in Bergen met als doel om de gemeente nog mooier en duurzamer te maken.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT