De prijswinnaars met de jury
De prijswinnaars met de jury Foto: Gemeente Mook-Middelaar

Winnaars fotowedstrijd bekend

Openbare publicatie Kunst & cultuur

Mook | De winnaars van de fotowedstrijd “Alleen samen” zijn bekend. Drie fotografen hebben woensdag 1 juni op het gemeentehuis hun prijs in ontvangst genomen. Een vakkundige jury–fotografen Ingrid Driessen en Philip Raaijmakers, en burgemeester Gradisen – heeft uit bijna 40 inzendingen hun favoriete foto’s gekozen. 


Heumense schans - Elly de Haan

Het gaat om foto’s van Elly de Haan, José van der Weide en Sandra Drinkwater. De winnende foto ziet u terug op de voorkant van het nieuwe gemeentemagazine dat deze zomer huis-aan-huis verspreid wordt. Voor Hans Wildeboer was er een eervolle vermelding.

Nieuwe wedstrijd “Thuis in mijn gemeente”
Voor het gemeentemagazine van volgend jaar organiseert de gemeente opnieuw een fotowedstrijd met als thema ‘Thuis in mijn gemeente’. Het zou mooi zijn als u een inkijkje geeft in uw dagelijks leven. Stuur een foto van een plek of een gebeurtenis die typisch is voor uw leven in Molenhoek, Mook, Plasmolen of Middelaar. Als u mensen fotografeert, vergeet dan niet toestemming te vragen.

Meer informatie over de fotowedstrijd, inclusief de spelregels vindt u op www.mookenmiddelaar.nl/doe-mee-aan-de-fotowedstrijd-202320234

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT