Afbeelding
Foto: Gemeente Mook-Middelaar

Inloopbijeenkomst Lob van Gennep in Middelaar

Openbare publicatie Hoog water - LOB - Dijken Maatschappelijke discussie

Middelaar | Op dinsdag 6 december vindt van 19.00 tot 21.30 uur een inloopbijeenkomst plaats in De Koppel in Middelaar. De bijeenkomst gaat specifiek over het dijktraject vanaf de keersluis in Mook tot en met de Voordijk in Middelaar.

Dijktrajecten Middelaar
Leden van het projectteam praten u bij over de voortgang van het project en geven een doorkijk hoe de dijktrajecten in Middelaar in 2023 verder worden aangepakt. Dit is gebaseerd op de plannen uit de voorkeursbeslissing, die in maart 2022 werd gepubliceerd. Daarin is opgenomen welke maatregelen het project neemt om de waterveiligheid van het gebied te verbeteren en de ruimtelijke kwaliteit te versterken. Ook komen mogelijke planinvullingen van de woningbouw van Destion op het kerkplein in relatie tot de dijkversterking aan de orde. Natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen. Nieuwe ontwerpen voor dijktrajecten in de omgeving van Middelaar worden in de loop van 2023 verwacht.

Aanmelden is niet nodig
De inloopbijeenkomst wordt georganiseerd in De Koppel, Dorpsstraat 45 in Middelaar. Aanmelden is niet nodig en u kunt op ieder gewenst moment binnenlopen.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT