Het drukbezochte 'Beroepenfeest' bij Pica Mare vorig jaar
Het drukbezochte 'Beroepenfeest' bij Pica Mare vorig jaar Foto: Gemeente Bergen

Bergense bedrijven en ondernemers gezocht

Openbare publicatie Jeugd voor Jeugd Ondernemers

Nieuw Bergen | Bedrijven, beroepen en ondernemers uit de gemeente Bergen hebben de kans om mee te doen met de vijfde editie van het Beroepenfeest van Land van Cuijk Maasduinen On Stage. Van kappers tot horecaondernemers, van kledingverkopers tot hondentrimmers, van bloemisten tot ICT-ers, van architecten tot opticiens: alle beroepen zijn van harte welkom.

Wat is On Stage?
On Stage brengt ruim 800 vmbo-leerlingen in contact met een grote diversiteit aan lokale beroepen. De jongeren kunnen zich zo op een feestelijke manier oriënteren op hun toekomst. Dit is een kans om vmbo-leerlingen uit de regio kennis te laten maken met jouw beroep en je passie voor jouw vakgebied te delen met de werknemers van de toekomst! 

Wat houdt het in?
Na aanmelding komt jouw bedrijf te staan op de website van On Stage. De vmbo-leerlingen kunnen hier zien welke bedrijven meedoen en welke beroepsbeoefenaars ze graag willen ontmoeten tijdens het Beroepenfeest op donderdag 16 maart, van 12.00 tot 16.00 uur bij Pica Mare Gennep. Een fysieke ontmoeting tussen leerlingen en beroepsbeoefenaars. Is er een klik? Dan maakt de leerling een afspraak voor de ‘Doe Dagen’ die plaats gaan vinden op woensdag 28 en vrijdag 30 maart op jouw werkplek. De leerling bezoekt jouw werkplek en ervaart zelf wat het werk precies inhoudt.

Enthousiast?
Meld je dan aan via: https://www.landvancuijkmaasduinenonstage.nl/aanmelden.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT