Een mooie presentatie wordt afgesloten met een heerlijke lunch
Een mooie presentatie wordt afgesloten met een heerlijke lunch Foto: Gemeente Bergen

Ontmoetingspunt Well druk bezocht

Openbare publicatie Hobby & vrijetijd Maatschappelijke discussie

Well | Aan de hand van oude foto’s en video’s samen herinneringen ophalen en daarna genieten van een heerlijk driegangenmenu. Geen wonder dat de bijeenkomsten van Ontmoetingspunt Well zo goed worden bezocht! Wethouder Claudia Ponjee, de beleidsmedewerker Sociaal Domein en de mantelzorgondersteuner aten vorige week gezellig een hapje mee.

“We hebben in onze gemeente zóveel prachtige initiatieven die zich inzetten om het leven in de gemeente Bergen nog een stukje mooier te maken. Als wethouder heb ik het voorrecht om af en toe één van deze initiatieven te bezoeken en zo met eigen ogen te zien wat voor geweldige bijdrage zij leveren aan onze gemeenschap”, vertelt wethouder Ponjee. 

Ontmoetingspunt Well houdt iedere vierde donderdag van de maand een bijeenkomst in MFC De Buun. De bijeenkomst start met een presentatie van Archief Well. De vrijwilligers van het archief laten aan de hand van een thema verschillende foto’s en video’s uit de oude doos zien. Vorige week was het thema ‘Carnaval uit de Maasjoertse historie’.

Aan de aanwezigen werd gevraagd of zij nog mensen of locaties op de foto’s herkennen. Fanatiek werden namen geroepen, vaak gevolgd door een instemmende ‘ja’ of een ontkennende ‘nee’ uit het publiek. Een feest van herkenning én een goede geheugentraining voor de bezoekers. Archief Well schreef enthousiast mee, zodat ze de namen kunnen vastleggen voor de volgende generaties Wellenaren.

Iedere bijeenkomst van Ontmoetingspunt Well wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. Voor 10,50 euro kunnen de bezoekers genieten van een uitgebreid driegangenmenu, gemaakt door vrijwilligers en/of geleverd door lokale ondernemers. Veel mensen zijn iedere maand van de partij om gezellig samen een warme maaltijd te nuttigen en herinneringen op te halen.

De volgende bijeenkomst vindt plaats op donderdag 23 februari. De zaal in MFC De Buun is open vanaf 10.00 uur. De presentatie van Archief Well start om 10.30 uur. De toegang tot de presentatie is gratis, maar het driegangenmenu kost 10,50 euro. Voor dat laatste dient u zich aan te melden en dat kan bij Henny Martens  06 - 1047 1092 | hennymartens@ziggo.nl, of Ger Koch 06 - 5273 1591 | gerkoch05@gmail.com

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT