Het aanbrengen van een slijtlaag gaat relatief snel
Het aanbrengen van een slijtlaag gaat relatief snel Foto: Asfaltbouw Middelaar

Wegwerkzaamheden: aanbrengen slijtlagen

Openbare publicatie

Nieuw Bergen | Op vrijdag 16 juni worden in opdracht van de gemeente Bergen slijtlagen aangebracht op verschillende wegen en paden binnen de gemeente. Een slijtlaag is een kleeflaag met daarop gesteente (split), waarmee het asfalt van de wegen en paden in goede staat wordt gehouden. Hierdoor gaat het asfalt langer mee. Het aanbrengen van deze slijtlagen vindt in het voorjaar plaats omdat dit soort werk uitsluitend bij mooi weer uitgevoerd kan worden. 

Locaties
De slijtlagen worden aangebracht op de Gaesdoncksestraat in Siebengewald, tussen huisnummers 2 en 42, de Spitsburg in Afferden, t.p.v. de toegang tot huisnummers 1 t/m 43, De Kamp-‘t Leuken in Well , vanaf de aansluiting De Kamp 1 tot ’t Leuken 18a, de  Bergse Heide in Nieuw Bergen, vanaf de Oude Bergse Heide tot Bergse Heide 3 en de fiets- en achterpaden in de Vogelbuurt in Nieuw Bergen.

Vanwege deze werkzaamheden is het noodzakelijk om de wegen kortstondig (enkele uren) af te sluiten. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Asfaltbouw BV uit Middelaar. Bewoners van woningen en eigenaren percelen gelegen aan de betreffende wegen worden door de aannemer geïnformeerd over het tijdstip van afsluiting. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijk Domein, de heer  E. Baggen. U kunt hem bereiken via het Klant Contact Centrum, via (0485) 34 83 83 of via info@bergen.nl 

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT