Het plan is in te zien op het gemeentehuis of hieronder digitaal
Het plan is in te zien op het gemeentehuis of hieronder digitaal Foto: Eigen

Ontwerpbestemmingsplan Maaspark Well ter inzage

Openbare publicatie Hoog water - LOB - Dijken Recreatie & Toerisme

Nieuw Bergen | Het ontwerpbestemmingsplan Maaspark Well ligt tot en met zondag 3 september 2023 ter inzage op het gemeentehuis. Je kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden van het Klant Contact Centrum. Maak hiervoor een afspraak, dan is iemand aanwezig om je eventuele vragen te beantwoorden. Je kunt het digitale plan ook inzien via bit.ly/3OqQV2K.

Het ontwerpbestemmingsplan omvat onder andere de gebieden Seurenheide, Leukermeer, Elsteren, Halve Maan en de Kamp. Vakantiepark Leukermeer maakt geen deel uit van dit ontwerpbestemmingsplan. 

Tot en met zondag 3 september kun je eventuele zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Bergen. De gemeente onderzoekt en beoordeelt de eventuele zienswijzen. Naar aanleiding daarvan kan het ontwerpbestemmingsplan eventueel worden aangepast. Hierover besluit de gemeenteraad. 

Het indienen van zienswijzen kan mondeling. Maak hiervoor een afspraak bij het Klant Contact Centrum. Van deze mondelinge zienswijzen maakt de gemeente een verslag. Het kan ook schriftelijk, door je zienswijze in te zenden gericht aan de Gemeenteraad van Bergen op adres Postbus 140, 5854 ZJ Bergen. 

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT