Afbeelding
Foto: eigen

Uitbreiding jeugdvoetbal Maasduinen ST

Sport Sport

In 2019 zijn de voetbalverenigingen HRC ’27, Montagnards en Stormvogels ’28 gaan samenwerken met de bovenbouw van de jeugdafdeling. Op dit moment spelen de O17 en de O19 van deze clubs samen onder de naam Maasduinen ST, maar om de toekomst van het jeugdvoetbal in de drie dorpen te waarborgen en het spelplezier te verhogen is een intensivering en uitbreiding van de samenwerking gewenst. 

De afgelopen maanden is een werkgroep aan de slag gegaan met het verkennen of en hoe dit met ingang van het seizoen 2021-2022 ook voor de O13 en de O15 mogelijk gemaakt kan worden. De werkgroep wordt daarbij begeleid door de verenigingsondersteuner Joey Rutten van Bergen Beweegt Natuurlijk, die ervaring heeft in vergelijkbare trajecten bij voetbalverenigingen uit andere gemeenten. 

De hoofdbesturen van de betrokkenen clubs hebben het plan en de voorgenomen opzet al gepresenteerd gekregen en ondersteunen deze beweging. Binnen enkele weken wordt aan de leden en ouders van de leden de verdere invulling gepresenteerd.

Heeft u een vraag of opmerking hierover dan plaats deze gerust in een reactie onder dit bericht en dan zal er contact met u opgenomen worden.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT