Er werd niet gescoord op sportpark De Venhorst
Er werd niet gescoord op sportpark De Venhorst Foto: Chris Smits

Montagnards speelt gelijk, thuisnederlaag EWC ‘46

Nieuw Bergen | Op zondagmiddag 24 oktober kwam naaste concurrent VIOS ‘38 uit Beugen op bezoek bij Montagnards. Een zonnig sportpark De Venhorst in Nieuw Bergen was het strijdtoneel voor een spannend maar helaas doelpuntloos duel tussen de rivaliserende voetbalclubs in de vierde klasse. Op basis van de kansen mochten de Bergenaren meer aanspraak maken op de overwinning maar dan hadden de mogelijkheden wel benut moeten worden.

Laagvlieger Merselo pakt drie punten in Well

Well | EWC ‘46 kan nog geen indruk maken en incasseerde afgelopen zondag thuis op sportpark Oude Linde de derde nederlaag van in totaal vijf wedstrijden. Dit keer was het nog puntloze SV Merselo met 1-3 te sterk voor de Wellenaren waarbij alle doelpunten in de eerste helft werden gescoord. De gasten kwamen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong maar EWC wist 10 minuten later door een doelpunt van Koen Stevens op gelijke hoogte te komen. Merselo bleef aandringen en verzilverde nog voor rust twee kansen waardoor de eindstand werd bepaald op 1-3.