"Waar een kleine vereniging maar weer groots in kan zijn" Foto: Elengance

Geslaagd LK voor ‘Elegance’ uit Bergen

Sport Sport

Meijel | Tijdens de Limburgse Kampioenschappen van de Limburgse bond, afgelopen zondag 13 november in Meijel, hebben de leden van Dans & Twirlvereniging Elegance weer zeer mooie resultaten behaald. Met zeven Limburgse kampioenschapstitels en 11 tickets voor de Nederlandse Kampioenschappen op 21 en 22 januari 2023 in de Topsporthal Almere konden de deelneemsters tevreden zijn en werden dan ook van harte gefeliciteerd door een trots bestuur en instructieteam. “Waar een kleine vereniging maar weer groots in kan zijn.”

De kampioenen waren Floor van de Wouw (Solo Jeugd 2 Artistiek),  Evi en Isa Denissen, Floor van Wouw ( Ensemble Jeugd 2 Artistiek), Floor van Wouw en Isa Denissen (Duo Jeugd 2 Artistiek), Fleur Litjens (Solo Junior Basis Artistiek), Fleur Litjens en Noa Fleuren (Duo Junior Basis Artistiek), Larissa Simons en Ilona Drissen (Duo Senior Midden Artistiek), Ilse, Larissa, Ilona, Reza, Noa en Fleur (Team Senior Basis Artistiek).

Verder behaalden Larissa Simons, Noa fleuren en Ilona Drissen een geweldige tweede plek met hun artistiek programma en Reza Hermsen een mooie vierde plek.

Alle dames hebben zich met deze resultaten geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen van de KNMO/NSTB te Almere in het weekend van 21 en 22 januari 2023. “Nu weer hard trainen en de puntjes op de i zetten voor dit NK en dan gaan we daar weer een super mooi en gezellig weekend van maken”, aldus de begeleiders van Elegance.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT