De meiden van Elegance in vol ornaat
De meiden van Elegance in vol ornaat Foto: Staphanie Wijers

Mooie prestaties Elegance tijdens NK

Sport Sport

Nieuw Bergen | De leidsters en begeleiders zijn mega trots op de meiden van Elegance. Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen majorette/twirl van de KNMO-NTSB afgelopen weekend te Almere hebben ze deelgenomen met maar liefst 11 optredens in diverse categorieën en hebben alle meiden super prestaties geleverd. 

Een extra topprestatie was het voor Iris binnen het team. Zij verving Ilse en heeft de show in drie weken ingestudeerd. Met dank aan alle andere twirlsters en hun trainster Kaily.

“Nogmaals super gedaan meiden”, aldus Stephanie Wijers. “Bedankt voor dit mooie weekend en op naar weer een mooi nieuw seizoen met weer veel nieuwe shows.”

Voor diegenen die dit lezen, misschien wil je zelf ook wel eens kijken of twirlen wat voor jou is. Je bent van harte welkom vanaf 4 jaar bij Elegance in Bergen. De training voor beginners is op donderdagavond van 18.00 tot 19.00.

Mocht je ooit getwirld hebben en kriebelt het toch weer, dan ben je ook welkom. De training is donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT