Een domper voor EWC in blessuretijd
Een domper voor EWC in blessuretijd Foto: Chris Smits

Arcen snoept punten weg bij koploper Heijen

Heijen | Afgelopen zondag heeft DEV-Arcen zijn goede reeks voortgezet en wist zelfs koploper VV Heijen op eigen veld te verslaan. Op sportpark De Heikamp werd het op slag van rust 0-1 door een benutte penalty van Lars Lagarde. Heijen blijft eerste op de ranglijst, op de voet gevolgd door DSV uit Sint Anthonis. DEV-Arcen staat derde met zes punten achterstand op de koploper.

EWC ‘46 - SSA Lottum/GFC ‘33   1-2
De Wellenaren leken af te stevenen op een gelijkspel, maar diep in blessuretijd werd het toch nog 1-2. De gasten openden na een kwartier voetballen de score, maar halverwege de eerste helft werd de schade weer gerepareerd door een doelpunt van Sid Hebben. Uiteindelijk mocht het allemaal niet baten en werden de punten over de Maas meegenomen.