EWC wist thuis niet te winnen van Kronenberg
EWC wist thuis niet te winnen van Kronenberg Foto: Nico Sijberts

Voetbal in de Maasduinen

Sport Sport

Hieronder vind u de uitslagen en doelpuntenmakers van de wedstrijden, die afgelopen weekend werden gespeeld in de vierde klasse F door de voetbalverenigingen in de Maasduinen.

EWC ‘46 - SV Kronenberg   2-3
Ondanks een leuke sfeer een een lekker zonnetje wist EWC niet te winnen van Kronenberg. Het begon best goed en EWC stond met de rust op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Danny Kempkens en Bastiaan van Hout. Maar in de laatste 10 minuten van de wedstrijd ging het helemaal mis en scoorden de gasten maar liefst drie keer, waarbij de winnende treffer pas diep in blessuretijd viel.

VV Heijen - SVEB   7-1
Heijen heeft zijn voorlaatste thuiswedstrijd winnend afgesloten. SVEB uit Broekhuizenvorst werd met maar liefst 7-1 verslagen. Hierdoor zijn de gasten gedegradeerd en blijft Heijen in de race voor het kampioenschap. Sterker nog Heijen is nog steeds de trotste koploper in de klasse 4F. Merselo en DEV Arcen lieten kostbare punten liggen, maar Heijen zal gewoon de laatste twee wedstrijden moeten winnen om zeker te zijn van het kampioenschap. Voor rust waren René Reijnen, Guus Hawinkels en Robin Hermsen trefzeker en in de tweede helft, na een doelpunt van de gasten, scoorden Coen van de Venn, Dirk Schonenberg en Max Willems. Jeen Schiks tenslotte maakte diep in blessuretijd de zevenklapper vol.

SV Meterik - DEV-Arcen   0-0
Door dit gelijkspel haakt DEV-Arcen definitief af in de strijd om het kampioenschap.

SV Oostrum - Montagnards   1-3
Nadat het gestaakte thuisduel tegen Meterik afgelopen donderdag werd uitgespeeld en gewonnen, heeft Montagnards nu een overwinning kunnen vieren door een 1-3 zege in Oostrum. Willem van der Maazen opende de score al binnen vijf minuten en na iets meer dan een kwartier was het al 0-2 door een doelpunt van Lennart Beltjes. Kort voor rust benutte Oostrum een strafschop, maar in de tweede helft maakte Tim van de Venn een einde aan de onzekerheid en bepaalde de eindstand op 1-3.

DSV - Stormvogels ‘28   4-1
Stormvogels had op bezoek bij titelkandidaat DSV uit Sint Anthonis niet veel in de melk te brokkelen. Een door Juriën Janssen benutte strafschop, bij een 2-0 achterstand, zorgde wel nog voor de aansluiting, maar nog voor rust scoorde DSV de 3-1. In de tweede helft werd het zelfs 4-1.