Montagnards pakte zondag de drie punten
Montagnards pakte zondag de drie punten Foto: Eigen

Uitslagen voetbal in de Maasduinen

Sport Sport

Hieronder vind u de uitslagen en doelpuntenmakers van de wedstrijden, die afgelopen weekend werden gespeeld in de vierde klasse F door de voetbalverenigingen in de Maasduinen.

Montagnards - VIOS ‘38   2-1
Op de dag dat Montagnards haar 95-jarig bestaan ging vieren, werd ook de laatste thuiswedstrijd van het seizoen gespeeld. VIOS uit Beugen deed er alles aan om met dit verkorte ‘eeuwfeest’ de sportieve plicht te vervullen, maar de thuisploeg kwam na 25 minuten op voorsprong door een doelpunt van Jesse Jaspers. Kort na rust tekende VIOS voor de gelijkmaker, maar het was wederom Jaspers die het doel van de tegenstander snel wist te vinden en de 2-1 eindstand liet aantekenen.  Door deze thuiszege steeg Montagnards naar de zesde plaats op de ranglijst.

VV Heijen - SV Merselo   5-0
Heijen liet er geen misverstand over ontstaan, wie er nu de kampioenskandidaat was. Merselo zou bij een overwinning Heijen tot op één punt naderen, waardoor het zich nog zou kunnen mengen in de kampioensstrijd. Na de 5-0 oorwassing op sportpark De Heikamp kon dat sprookjesboek gesloten worden. Heijen stond na vijf minuten al met 2-0 voor door goals van René Reijnen en Thymo Zeelen. Nog voor rust werd het zelfs 3-0 door wederom Reijnen. In de tweede helft was het Tijn Wabeke die nog twee keer doeltreffend was voor de thuisploeg.

SVEB - EWC ‘46   3-1
Een treurig seizoen met slechte resultaten, waarbij deze nederlaag de boeken in kan als een dieptepunt. Zelfs op bezoek bij hekkensluiter SVEB wisten de Wellenaren wederom niet te winnen en gingen roemloos met 3-1 ten onder. Twintig minuten voor het eindsignaal maakte Cas Nijssen bij een 2-0  achterstand nog wel de aansluitingstreffer, waardoor de slotfase nog wel spannend werd, maar een doelpunt van SVEB in blessuretijd maakte een eind aan de aspiraties van EWC.

DEV-Arcen - SV Oostrum   2-1
Een plichtmatige zege van Arcen, dat kort voor rust door Bas Schreven op voorsprong kwam. In de tweede helft maakte Sjoerd Brands er 2-0 van en een kwartier voor tijd scoorde Oostrum de aansluitingstreffer waarmee tevens de 2-1 eindstand werd bepaald.

Stormvogels ‘28 - SV Meterik   5-2
In een doelpuntrijke wedstrijd werden de gasten uit Meterik compleet van het veld gespeeld. Thomas Creemers en Bart Seegers zorgden er met ieder twee doelpunten voor dat de ruststand 4-0 was, en in de tweede helft werd het zelfs 5-0 door een treffer van Juriën Janssen. De laatste 20 minuten, toen de wedstrijd feitelijk al was gespeeld, wist Meterik toch nog tweemaal te scoren.