Geen kampioensschaal voor Astrantia
Geen kampioensschaal voor Astrantia Foto: Willem Gradisen

Resia bezorgt Astrantia een enorme kater

Sport Sport

Middelaar | Na een seizoen waarbij Astrantia zowat de hele competitie de ranglijst aanvoerde, vonden de mannen uit Middelaar op de laatste speeldag hun Waterloo in de wedstrijd tegen Resia ‘42 uit Wellerlooi. Slechts één puntje zou voldoende zijn voor het kampioenschap, maar het liep anders.

Alles op sportpark De Heikant was in gereedheid gebracht om het kampioenschap te vieren. De vele toeschouwers, vuurwerk, de fanfare en zelfs burgemeester Gradisen stonden klaar om het feest de allure te geven die het verdiende. Resia ‘42, een middenmotor van de vijfde klasse dat uit de laatste vier wedstrijden slechts twee punten wist te sprokkelen, zou de festiviteiten met een enorme kater onderdompelen. 

Na een half uur spelen was het Martijn Derks die de 0-1 aantekende, en twintig minuten voor tijd werd het zelfs 0-2 door Danny Frederix. Diep in blessuretijd maakte Willem Kroon weliswaar nog de aansluitingstreffer, maar het tij kon niet meer worden gekeerd. De 1-2 nederlaag met daarbij het verloren kampioenschap was een feit.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT