Alle prinsen uit de gemeente Bergen hangen de carnavalsposter op
Alle prinsen uit de gemeente Bergen hangen de carnavalsposter op Foto: Chris Smits

‘Samen carnaval’ live op Maasduinen Centraal

Video

Nieuw Bergen | Helaas kan carnaval dit jaar niet doorgaan en is er ook geen sleuteloverdracht, waarbij de burgemeester de sleutels van de gemeente Bergen overdraagt aan de prinsen. Dit laatste gebeurt normaal gesproken traditiegetrouw op de zaterdag voorafgaand aan vastelaovend. Daarvoor in de plaats is er op zaterdag 6 februari om 19.00 uur een speciale carnavalsuitzending ‘Samen vieren - Online carnaval’, die te volgen is via het YouTube kanaal en Facebook van Maasduinen Centraal.


Het interactieve programma zal vanuit de studio van Maasduinen Centraal worden geleid door het vaste presentatieduo van de gezamenlijke carnavalsverenigingen. Naast burgemeester Manon Pelzer zal ook gouverneur Theo Bovens zijn opwachting maken. Ook zullen alle prinsen van de gemeente de carnavalsposter ‘Ien mien hart vier ik altied carnaval’ ophangen en de inwoners oproepen om hetzelfde te doen. Verder is er veel muziek, zal een carnavalsgedicht worden voorgedragen en zullen ook Toon en Fred van ‘Watunweek’ een ludieke bijdrage leveren.

De carnavalsposter werd samen met de afgelopen editie van de Maasduinen Courant huis-aan-huis verspreid. Heb je geen poster ontvangen of wilt je extra posters, dan kunt je die ophalen bij Servicepunt Maasduinen op Mosaïque 53 in Nieuw Bergen.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT