Afbeelding
Foto: Chris Smits

Culinair en Cultureel - boek in Aijens formaat

Video VIDEO Recreatie & Toerisme

Aijen | Al jaren liep Roel van der Veen van Galerie Pictura met het idee om een boekje met toeristische informatie over Aijen te maken. Nu de dijken na de laatste dijkverhoging aangegroeid zijn met gras en door Corona kreeg hij eindelijk tijd om er een begin aan te maken. In overleg met Atelier Brita Seifert en IJs en Koffiehof d’n Boggerd besloot Roel van der Veen het boekje te maken.

Het boekje is klaar maar bij IJs en Koffiehof d’n Boggerd mag alleen nog maar eten afgehaald worden en bij Galerie Pictura en Atelier Brita Seifert mogen maximaal twee maal twee mensen naar binnen. Toch tijd om het boekje in de afmeting van 15 x 15 cm te presenteren. Woensdagmiddag 21 april overhandigde Roel van der Veen van Galerie Pictura samen met Brita Seifert van gelijknamig atelier en Conny Martens van IJs en Koffiehof d’n Boggerd het boekje “Culinair en Cultureel Aijen” aan de voorzitter van de dorpsraad Aijen Dio van der Veen.


Naast interieur foto’s van de deelnemers zijn er ook foto’s van het dorp Aijen, de Kapel en de Loswal te zien. Het is verkrijgbaar bij Camping Klein Canada, Servicepunt Maasduinen, Camperplaats Bos en Heide, Vakantiepark het Leukermeer en uiteraard bij de deelnemers.

U kunt het ook doorbladeren op de homepages van www.aijen.nl en www.regio-maasduinen.nl

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT