Afbeelding

Montagnards - Milsbeek zes goals geen winnaar

Video Sport VIDEO

Nieuw Bergen | De Maasduinen Derby tussen Montagnards en SV Milsbeek kende geen winnaar. De openingsminuten waren voor de gasten waarna Montagnards sterk terugkwam in de wedstrijd, maar het eindschot was weer voor de gasten waardoor de eindstand werd bepaald op 3-3.

Milsbeek opende de score na zeven minuten door een doelpunt van Mitch Kramer, maar in het vervolg van de eerste helft hadden Jesse Jaspers en Tim van de Venn het vizier op scherp waardoor de teams met een stand van 2-1 de rust ingingen.

Het leek allemaal nog mooier te worden voor scheidend coach Jan Trienekens toen Dick Kleeven er 3-1 van maakte, maar een discutabele penalty, die werd benut door Wahid Rasidi zorgde voor hernieuwd elan bij de bezoekers, die naarstig op zoek gingen naar de gelijkmaker. En die kwam er 10 minuten later toen Sam Wendt met een mooi afstandsschot net buiten de 16-meter de keeper van Montagnards wist te passeren en de einstand op 3-3 bepaalde.