Pinkstervieringen met een speciaal tintje
Pinkstervieringen met een speciaal tintje Foto: Chris Smits

Pinkstervieringen goed bezocht

Video Familieberichten Maatschappelijke discussie VIDEO

Bergen | Op eerste pinksterdag tijdens en na de Hoogmis heeft pastoor Rick Blom zijn 10-jarig priesterjubileum gevierd. De kerkgangers werden na de dienst getrakteerd op koffie met vlaai ter ere van het jubileum. 

De pastoor had bovendien goed nieuws voor de minder valide medemens, want vanaf nu kan men de Buurtbus bestellen, telefonisch via 06 - 5702  2619, om zondags naar de Petruskerk te komen en de parochie zal dan de kosten vergoeden.


Ook een mooie traditie met tweede pinksterdag, de openluchtmis bij de kapel van Heukelom. Sinds een aantal jaren wordt in de Kerk de gedachtenis gevierd ‘Maria, moeder van de Kerk’. 


“Op bijzondere voorspraak van Maria mochten we samen vieren om de Geest die eenheid mag brengen tussen mensen zodat we kunnen groeien in liefde”, zegt pastoor Blom. Na de Mis was er een gezellig samenzijn met koffie en wat lekkers. “Een bijzonder woord van dank aan pater Bruno voor de muzikale begeleiding en dank aan alle helpende handen”, zo besluit pastoor na afloop van de pinkstermis in de buitenlucht.

!