Wiljan Laarakkers, Boyk Martens, Wim Martens, Marcel Laarakkers
Wiljan Laarakkers, Boyk Martens, Wim Martens, Marcel Laarakkers Foto: Laarakker BV

Wim Martens Logistics BV naar Boyk Martens en Laarakkers

Zakelijk

Siebengewald | Wim Martens, eigenaar van Wim Martens Logistics BV uit Siebengewald, heeft besloten zijn bedrijf over te dragen aan zijn zoon Boyk Martens en aan Laarakkers. Hij verkoopt de aandelen van zijn bedrijf, dat gespecialiseerd is in kippertransporten. Met de verkoop van het bedrijf trekt hij zich terug uit het actieve management. Zijn zoon Boyk Martens zal samen met Marcel Laarakkers de leiding overnemen van de nieuwe joint venture, die actief is in Nederland, Duitsland en België.

“Ik heb dit bedrijf 17 jaar geleden opgericht en ik ben er trots op dat ik het bedrijf gestaag heb kunnen verder ontwikkelen tot wat het nu is. Om leeftijdsredenen en om plaats te maken voor een nieuwe generatie heb ik besloten deze stap te zetten. Door de jarenlange vertrouwensvolle samenwerking met Boyk als nieuwkomer en met Wiljan en Marcel Laarakkers als één van de meest toonaangevende familiebedrijven in deze regio wordt een uitstekende basis gelegd voor deze nieuwe bedrijfsstructuur en voor de verdere ontwikkeling van zakelijke activiteiten op de lange termijn. We blijven de betrouwbare partner voor medewerkers en klanten, en onze samenwerking maakt ons nog sterker voor de toekomst ”, zo sprak Wim Martens afgelopen dinsdag op de personeelsvergadering.

“LAARAKKERS is blij met het versterken van de partnerschap door een participatie in Wim Martens Logistics BV. In het jaar van ons 75-jarig jubileum breiden wij onze kerncompetenties uit met kippertransport. Tegelijkertijd optimaliseren we door deze samenwerking de processen in onze core business van sloop en graafwerk ”, aldus Marcel Laarakkers.

De aandelen gaan per 1 januari a.s. over aan de nieuwe bedrijfsleiding. Martens Sr. blijft het nieuwe management adviseren.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT