Studio Servicepunt Maasduinen
Studio Servicepunt Maasduinen Foto: Chris Smits

Digitale streamstudio voor LIVE events

Zakelijk VIDEO

Nieuw Bergen | Onze videostudio is geheel coronaproof en voorzien van alle digitale gemakken voor elk LIVE event. Of het nu om een zakelijke meeting gaat, een ledenvergadering, pubquiz of Webinar openbaar of besloten, alles is mogelijk. In de studio is ruimte voor maximaal drie personen op anderhalve meter.

Of je nu via Teams, Zoom, Facebook, YouTube of een ander digitaal videoplatform je evenement wilt streamen, de studio in Servicepunt Maasduinen is er helemaal op ingericht. Wij kunnen aan (bijna) alle wensen voldoen, zoals multicam switch, audiotuning, green screen, verlichting en streaminteractie. Klanten kunnen rechtstreek op hun eigen social media kanalen live gaan met een eigen vormgeving en logo. De studio kan ook naar eigen wens worden aangekleed. 


Studio Servicepunt Maasduinen - Chris Smits

Interactie
Kijkers kunnen LIVE via de chat interactief deelnemen aan de sessie. Ook is het mogelijk om tot 10 extra panelleden digitaal bij het gesprek te betrekken.

Interesse? 
Informeer dan naar de mogelijkheden via maasduinencentraal@gmail.com of loop eens binnen bij Servicepunt Maasduinen op plein Mosaïque.  

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT