Afbeelding
Foto: Vakantiepark Leukermeer

Leukermeer wederom ‘Blauwe Vlag’-keurmerk

Zakelijk Recreatie & Toerisme

Well | De internationale jury voor de Blauwe Vlag van FEE International uit Denemarken heeft dit jaar in Nederland wederom Vakantiepark Leukermeer in Well dit gerenommeerde keurmerk toegekend.

Veilige en schone jachthavens en stranden
De Blauwe Vlag is de internationale onderscheiding die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die veilig, schoon en duurzaam zijn. In de praktijk betekent dit dat genomineerden moeten voldoen aan een aantal belangrijke criteria zoals schoon water, goede sanitaire voorzieningen en een hoge mate van veiligheid.

 “Het is ieder jaar weer een kroon op ons werk. Dat een onafhankelijke organisatie naar ons beoordeelt en ons strand en de jachthaven de Blauwe Vlag certificering waard vindt”, aldus Vakantiepark Leukermeer. “We investeren veel in een kwalitatief goed product waarbij duurzaamheid, natuur en milieu belangrijke onderdelen zijn. De criteria van de Blauwe Vlag vormen daarbij een goed instrumentarium. Iedereen binnen ons bedrijf weet wat we er voor moeten doen. Gelukkig kunnen we óók onder de Covid-19 regels voldoen aan de criteria van Blauwe Vlag.”

Blauwe Vlag
Met de Blauwe Vlag-campagne in Nederland betrekt de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK) overheden, ondernemers en recreanten bij de zorg voor schoon en veilig water, mooie natuur en een gezond milieu en duurzame jachthavens. Voor de toerist en recreant is de Blauwe Vlag het internationale herkenningssymbool voor veilig en schoon zwemwater, goede stranden en schone en veilige jachthavens.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT