De Wezerweg wordt per 25 september afgesloten vanwege de werkzaamheden
De Wezerweg wordt per 25 september afgesloten vanwege de werkzaamheden Foto: Gemeente Bergen

Aanleg rotonde Well nu echt van start

Openbare publicatie Maatschappelijke discussie Politiek Maatschappelijke discussie Politiek

Well | De aansluiting van de Wezerweg op de N271 - ter hoogte van Well, wordt ingericht als een rotonde. Hiermee wordt de verkeersveiligheid op dit verkeersknooppunt sterk verbeterd.

Afsluiting Wezerweg
Helaas is het voor de aanleg van de rotonde onvermijdelijk om de aansluiting Wezerweg-N271 voor een langere periode af te sluiten. Vanaf maandag 25 september 2023 wordt de Wezerweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer ter hoogte van de aansluiting met de N271. Deze afsluiting duurt ongeveer 16 weken. De exacte duur van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de bouwperiode wel gebruik blijven maken van het verkeersknooppunt.

N271
De werkzaamheden worden zo georganiseerd dat de doorstroming op de N271 zoveel mogelijk blijft gewaarborgd. Voor gemotoriseerd verkeer blijft het mogelijk om over de N271 te rijden. Het verkeer wordt met stoplichten over één rijbaan geleid. De N271 wordt gedurende de bouwperiode slechts twee weekenden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Meer informatie
Voor meer informatie en de werktekeningen met daarop de tijdelijke verkeerssituatie rondom het knooppunt kijk op: www.bergen.nl/rotonde 

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT