Afbeelding
Foto: Eigen

210 miljoen extra voor isolatie en warmtepompen

Openbare publicatie Duurzame energie

Mook | Het landelijke budget van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) is vanwege het grote aantal aanvragen op 23 september verhoogd met 210 miljoen euro. Daarmee is er dit jaar in totaal 560 miljoen extra beschikbaar voor isolatiemaatregelen, (hybride) warmtepompen, zonneboilers, aansluitingen op een warmtenet en elektrische kookvoorzieningen. De ISDE-subsidie is jaarlijks beschikbaar en loopt door tot 2030. Zowel huiseigenaren als bedrijven kunnen de subsidieaanvragen. De hoogte van het subsidiebedrag hangt af van het soort zonneboiler, warmtepomp of isolatiemaatregel en de energieprestatie daarvan.

Energieloket Mook en Middelaar
Heeft u ook de wens om uw woning te verduurzamen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Laat het Energieloket Mook en Middelaar u dan helpen. De medewerkers van het loket staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk, onafhankelijk advies met praktische oplossingen. 

Kijk op de website van het Energieloket voor gratis advies en handige tips, die u direct kunt toepassen om uw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken. Of: maak een afspraak via (024) 696 91 11 om langs te komen in het gemeentehuis. Het Energieloket is geopend op dinsdag in de oneven weken van 9.00 tot 12.00 uur.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT