Afbeelding
Foto: Tourist Info Gennep

Midwinter-Torenbeklimming

Openbare publicatie Hobby & vrijetijd Kunst & cultuur

Gennep | Op woensdagavond 27 december aanstaande organiseert Tourist Info Gennep samen met Bezoekerscentrum Martinustoren weer de Midwinter-Torenbeklimming.

Eerst nemen de stadsgidsen je mee met een kort ommetje. Daarna beleef je in de toren op de vijf verdiepingen de geschiedenis van Gennep in de vorm van geluiden, korte filmpjes en levendige verhalen van de gidsen. Helemaal boven wordt het beklimmen van de trappen beloond met en kleine verrassing en een fraai uitzicht over feestelijk verlicht Gennep. Een bijzondere ervaring voor bezoekers én inwoners van Gennep, dit mag je niet missen!

De locatie en tijd zijn woensdag 27 december 2023 om 19.30 uur bij de Martinustoren aan de Torenstraat (nabij nr. 17) in Gennep. De Midwinter-torenbeklimming duurt tot circa 21.00 uur en deelname kost drie euro voor volwassenen en kinderen tot 12 jaar één euro (contant te voldoen bij aanvang).

Maximaal kunnen er 15 personen deelnemen, dus meld je snel aan want vol is vol.

Je kunt je tot uiterlijk zaterdag 23 december voor 13.00 uur aanmelden door een e-mail te sturen naar touristinfo@visitgennep.nl of bel naar 0485 - 540 266 tijdens openingstijden van Tourist Info Gennep.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT