Praktische verkeerslessen op de speelplaats
Praktische verkeerslessen op de speelplaats Foto: ANWB

Help de Vitusschool aan een verkeersplein

Algemeen Jeugd voor Jeugd Maatschappelijke discussie

Well | De Vitusschool in Well is genomineerd voor een ANWB Verkeersplein. Met zo een verkeersplein kan de school onder andere kennis en inzicht van leerlingen over verkeersregels en verkeersinzicht vergroten. Tevens is dit een mooie kans om het schoolplein te voorzien van een mooie upgrade.

Op de site www.anwb.nl/lidmaatschap/maatschappelijk/anwb-verkeerspleinen kun je meer informatie vinden over wat het allemaal inhoud. Daarnaast kun je via die link ook je stem gaan uitbrengen. 

Let op: Je kunt met ingang van maandag 9 mei je stem uitbrengen. Je moet hiervoor je e-mailadres invoeren en bij twee vragen een bolletje aanklikken. Meer hoef je niet te doen en je helpt de Vitusschool hier al mee. Heb je thuis meerdere e-mailadressen? Dan is het slim om met iedere mailadres die je hebt je stem uit te brengen, dat kan gewoon! Stemmen kan tot en met dinsdag 24 mei, dus trommel al je familieleden, vrienden, kennissen, buurtgenoten, collega’s en wie dan ook op om een stem uit te brengen op de Vitusschool. 

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT