Iedereen is welkom bij de eerste Bergse 'Garage Sale'
Iedereen is welkom bij de eerste Bergse 'Garage Sale' Foto: Dorpsraad Bergen

Eerste Bergense ‘Garage Sale’

Algemeen Hobby & vrijetijd Kunst & cultuur Ondernemers

Bergen | Voor de eerste keer wordt er in Bergen een Garage Sale georganiseerd. Vanuit verschillende garages, schuren, opritten en tuinen worden er tweedehands spullen aangeboden zoals bouwmaterialen, boeken, kleding, gereedschap, speelgoed, elektra, spellen en allerlei andere snuisterijen. 

Na ruim twee jaar corona zal het aanbod enorm zijn. En wie weet vindt u juist hier waar u al jaren lang naar zocht. Of komt u voor de sfeer en genieten van een hapje en een drankje bij De Mariaschool? Dorpsraad Bergen, samen met De Huiskamer van Maria, verwelkomt u dan ook graag op deze dag vanaf 11.30 uur bij De Mariaschool waar de deelnemerslijsten beschikbaar zijn. 

Naast de garagesale zal ook Autobedrijf Van de Ven de poorten openen om hun aanbod auto’s te tonen en ook kunsthuis De Bakkerij is dan geopend. Door de mix van garage sale, horeca en Bergse ondernemers is er voor elk wat wils voor u als bezoeker. 

“We hopen dan ook vele bezoekers te mogen begroeten op zondag 17 juli van 11.30 tot 15.00 uur tijdens de eerste Bergse Garage Sale.”


PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT